« Ολοκληρωμένο Σχέδιο Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων»Με επιτυχία υλοποιήθηκε το πρόγραμμα « Ολοκληρωμένο Σχέδιο Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων» (Μέτρο 3.4-Ε.Π.ΑΛ.2007-13) από τον Ελληνικό Οργανισμό  Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) στη  μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ιχθηυρών της Ευρώπης  European Seafood Exposition  (ESE) 2013 στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή του ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ και επιχειρήσεων μελών του.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του ΟΠΕ και  στα πλαίσια της ανάδειξης της υψηλής ποιότητας και των πλούσιων διατροφικών αξιών των κατεψυγμένων αλιευμάτων, έγιναν γευσιγνωσίες με ζωντανή προετοιμασία εύκολων συνταγών βασισμένων στην ελληνική γαστρονομία  από τον διακεκριμένο chef κ.Κώστα Βασάλο.

 

Το περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους η Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας κα. Μαρία Δαμανάκη, ο Πρέσβης της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στην Ε.Ε κ.Θεόδωρος Σωτηρόπουλος καθώς και εκπρόσωποι της Αντιπροσωπείας από το τμήμα Αλιείας,  εκπρόσωποι της ελληνικής πρεσβείας της Ελλάδος στο Βέλγιο, μεταξύ των οποίων και ο προϊστάμενος του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κ. Παντελής Γκάσιος και εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής ΕΠΑΛ.

 Οικοδεσπότες του περιπτέρου ήταν  ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του

ΟΠΕ  κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης , στελέχη του ΟΠΕ και ο ΠΑ.Σ.Ε.ΚΤ.

 

Ο ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ ήλθε σε επικοινωνία με πλήθος εμπορικών επισκεπτών και εκθετών τους οποίους ενημέρωσε για το πρόγραμμα και τον κλάδο  και διένειμε τον κατάλογο των επιχειρήσεων μελών του.

 

Η Διεθνής Έκθεση ESE 2013 έκλεισε τις πύλες της την Πέμπτη 26 Απριλίου 2013.

 

 
Πόσο ενημερωμένοι είστε για τα κατεψυγμένα τρόφιμα;
Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση κατεψυγμένων τροφίμων έχει αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα καταλαμβάνουν όλο και πιο σημαντική θέση στο καλάθι αγορών του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.
Δείτε περισσότερα

ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ.  

Πειραιώς 226,  177 78  Αθήνα

Τηλ. 210 3423287
Fax. 210 3452098

pasekt@ath.forthnet.gr
Βρείτε μας στο facebook
WebEdit CMS