Πραγματοποίηση εκδήλωσης γευσιγνωσίας κατεψυγμένων αλιευμάτων στο εμπορικό Κέντρο River WestΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον ΟΠΕ, η εκδήλωση γευσιγνωσίας κατεψυγμένων αλιευμάτων για τους καταναλωτές,  το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, στο εμπορικό κέντρο   River West στο Ρέντη, στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος.

 

Η εκδήλωση με θέμα « Ελάτε να μαγειρέψουμε με την Chef Ντίνα Νικολάου γευστικές συνταγές θαλασσινών»  φιλοξενήθηκε στο  1Ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου  από τις 12:00 το μεσημέρι έως 20:00 το βράδυ.

 

H γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου, μαγείρεψε τέσσερα λαχταριστά πιάτα με βάση κατεψυγμένα θαλασσινά, ενώ παράλληλα, ο διακεκριμένος διατροφολόγος  κ. Π.Βαραγιάννης ενημέρωνε το κοινό για τα πλούσια συστατικά των κατεψυγμένων αλιευμάτων και την υψηλή ποιότητα τους δίνοντας συγχρόνως χρήσιμες πληροφορίες   για τη σωστή μέθοδο συντήρησης και απόψυξής τους.

 
Πόσο ενημερωμένοι είστε για τα κατεψυγμένα τρόφιμα;
Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση κατεψυγμένων τροφίμων έχει αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα καταλαμβάνουν όλο και πιο σημαντική θέση στο καλάθι αγορών του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.
Δείτε περισσότερα

ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ.  

Πειραιώς 226,  177 78  Αθήνα

Τηλ. 210 3423287
Fax. 210 3452098

pasekt@ath.forthnet.gr
Βρείτε μας στο facebook
WebEdit CMS