Με εξαιρετική επιτυχία έληξε η δράση της προώθησης των κατεψυγμένων αλιευμάτωνΜε εξαιρετική επιτυχία έληξε η δράση της προώθησης των κατεψυγμένων  αλιευμάτων (Μέτρο 3.4-Ε.Π.ΑΛ.2007-13)με την εκθεσιακή συμμετοχή του ΟΠΕ στην «Inter Food & Drink 2012» στη Σόφια, παρουσία του ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ και επιχειρήσεων μελών του.

 

Το καταναλωτικό κοινό και ο εμπορικός κόσμος της Βουλγαρίας  ενημερώθηκαν  για τα κατεψυγμένα αλιεύματα με διανομή  του ειδικού έντυπου προωθητικού υλικού του ΟΠΕ,  μεταφρασμένου στη βουλγαρική γλώσσα και τη  γευσιγνωσία των προϊόντων.   

Το περίπτερο επισκέφτηκαν εισαγωγείς, ιδιοκτήτες και chef εστιατορίων, στελέχη αλυσίδων τροφίμων, δημοσιογράφοι του βουλγαρικού  Τύπου, εκπρόσωποι από χώρους που εμπλέκονται με το αντικείμενο και πλήθος  καταναλωτών.

 

Στα πλαίσια της γευσιγνωσίας, η οποία αποτέλεσε τη δυναμικότερη δράση της καμπάνιας, ετοιμάστηκαν και προσφέρθηκαν στους επισκέπτες περίπου 3.000 εδέσματα κατεψυγμένων αλιευμάτων σε δέκα οκτώ διαφορετικές γευστικές δημιουργίες δια χειρός  του chef κου Κώστα Βασάλου.

 

Με στόχο την μεγαλύτερη προβολή των κατεψυγμένων αλιευμάτων πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012,  δύο εκδηλώσεις γευσιγνωσίας στο χώρο του περιπτέρου με θέμα « Με τη φρεσκάδα της θάλασσας».   


Οι εκδηλώσεις απευθύνονταν, η μεν πρώτη στον εμπορικό κόσμο της χώρας και τους δημοσιογράφους, η δε δεύτερη στον κόσμο της μαγειρικής με τη συμμετοχή  βουλγαρικών σχολών chef.

 

Στην εκδήλωση της Πέμπτης 8/11/2012 παρευρέθηκαν, ο πρέσβης της Ελλάδος στη Βουλγαρία κος Θρ.Σταματόπουλος, εκπρόσωποι του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας, μεταξύ των οποίων οι εμπορικοί ακόλουθοι κα. Θ.Βούλγαρη και κος Γ. Μαρούτσος, ο Διεθυντής του Hellenic Business Council  στη Βουλγαρία κος.Minko Gerdjikov , δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά κανάλια, εκπρόσωποι του ελληνικού και βουλγαρικού εμπορικού κόσμου  και καταναλωτές.


Ο ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ. είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει έναν ικανοποιητικό αριθμό επαφών με ενδιαφερόμενους από τον Βουλγαρικό εμπορικό κόσμο τους οποίους ενημέρωσε και τους διένειμε τον κατάλογο των επιχειρήσεων μελών του.

Η Inter Food & Drink 2012 έκλεισε τις πύλες της το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012.

 
Πόσο ενημερωμένοι είστε για τα κατεψυγμένα τρόφιμα;
Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση κατεψυγμένων τροφίμων έχει αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα καταλαμβάνουν όλο και πιο σημαντική θέση στο καλάθι αγορών του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.
Δείτε περισσότερα

ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ.  

Πειραιώς 226,  177 78  Αθήνα

Τηλ. 210 3423287
Fax. 210 3452098

pasekt@ath.forthnet.gr
Βρείτε μας στο facebook
WebEdit CMS