Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της προώθησης των κατεψυγμένων αλιευμάτωνΜε επιτυχία  ολοκληρώθηκε η δράση της προώθησης των κατεψυγμένων αλιευμάτων (Μέτρο 3.4-Ε.Π.ΑΛ.2007-13) από το περίπτερο του ΟΠΕ στη  Διεθνή  Έκθεση Αlimenta 2012, στο Βουκουρέστι, με τη συμμετοχή του ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ και επιχειρήσεων μελών του.

Ο ειδικός για το πρόγραμμα σχεδιασμός του περιπτέρου του ΟΠΕ ήταν εξαιρετικά επιτυχημένος και αποτύπωνε  απόλυτα το μήνυμα της καμπάνιας.

 

Το καταναλωτικό κοινό και ο εμπορικός κόσμος της Ρουμανίας ενημερώθηκαν  για την ποιότητα και τη θρεπτική αξία των κατεψυγμένων αλιευμάτων με διανομή  του ειδικού έντυπου προωθητικού υλικού του ΟΠΕ και γευσιγνωσία των προϊόντων . 

 

Η γευσιγνωσία αποτέλεσε το πλέον ενισχυτικό κομμάτι της καμπάνιας. Το menou, δημιουργία του  chef κου. Κώστα Βασάλου,  περιείχε απολαυστικά πιάτα από διάφορα είδη αλιευμάτων  μαγειρεμένα με πολλούς τρόπους τα οποία ενθουσίασαν τους επισκέπτες.

 

Το περίπτερο επισκέφτηκαν εισαγωγείς, ιδιοκτήτες και chef εστιατορίων του Βουκουρεστίου, δημοσιογράφοι του Ρουμάνικου Τύπου, κυρίως κλαδικών περιοδικών, εκπρόσωποι από χώρους που εμπλέκονται με το αντικείμενο και πλήθος κόσμου .

 

Στις  2 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του περιπτέρου ειδική εκδήλωση παρουσίασης και γευσιγνωσίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Προϊστάμενος του τμήματος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Ρουμανία κος. Ι.Πασχάλης, καθώς και εκπρόσωποι της Πρεσβείας, εκπρόσωποι του Τύπου  και εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της χώρας.

 

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΕ κος. Α. Καλαμπόκης, ο οποίος  απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους εξάρωντας την ποιότητα και τη γεύση των κατεψυγμένων αλιευμάτων.

 

Ο ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ. αποσκοπώντας στην προβολή όλων των επιχειρήσεων του Φορέα διένειμε στους ενδιαφερόμενους  κατάλογο των επιχειρήσεων μελών του.

 

Η Διεθνής Έκθεση Αlimenta 2012 έκλεισε τις πύλες της την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.

 
Πόσο ενημερωμένοι είστε για τα κατεψυγμένα τρόφιμα;
Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση κατεψυγμένων τροφίμων έχει αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα καταλαμβάνουν όλο και πιο σημαντική θέση στο καλάθι αγορών του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.
Δείτε περισσότερα

ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ.  

Πειραιώς 226,  177 78  Αθήνα

Τηλ. 210 3423287
Fax. 210 3452098

pasekt@ath.forthnet.gr
Βρείτε μας στο facebook
WebEdit CMS